VERZENDING & RETOURNEREN

VERZENDING: 
Bestelling laten bezorgen op een ander adres: 
Vul bij ANDER AFLEVERADRES het gewenste adres in. Wanneer het pakketje klaar is voor verzending kan het adres niet meer worden aangepast. 
Hoe wordt mijn bestelling bezorgd? 
Wij verzenden met PostNL. Zodra de zending verzonden is, ontvang je van ons een track & trace code waarmee je je pakketje kunt volgen. Heb je deze niet ontvangen? Kijk dan eerst even tussen je spam/ongewenste mail. 
Het kan natuurlijk altijd zijn dat PostNL het soms druk heeft, hier hebben wij helaas geen invloed op. Wij vragen op zulke momenten om zelf uw track & tracé goed in de gaten te houden. Klopt er volgens u iets niet? Neem dan even contact op met ons. 
Wanneer kan ik mijn bestelling verwachten?
Voor 16.00 uur besteld morgen in huis! Soms komt het voor dat we het wegens drukte net niet halen. Je kunt je pakketje dan maximaal 1 dag later dan de verwachte bezorgdatum verwachten. Nog steeds niets binnen? Neem dan contact op met ons. 
Op Zondagen & Maandagen worden er geen pakketten bezorgd. Houd hier rekening mee. 
Wat zijn de bezorgkosten? 
Binnen Nederland €5.95 en vanaf €75 GRATIS verzending! 
Binnen Europa €9.95 en ook vanaf €75 GRATIS bezorging!
Pakketje afhalen in de winkel:
Wil jij graag je bestelling afhalen in de winkel? Dat kan! 
LET OP! Kom je bestelling pas afhalen wanneer je een mail hebt ontvangen dat je pakketje klaar ligt om af te halen. Wij sturen na 5 dagen een reminder. En houden je pakketje maximaal 7 dagen aan de kant. Kom je je pakketje de 7e dag niet ophalen. Wordt de bestelling geannuleerd en krijg je je geld binnen 5 werkdagen teruggestort op je rekening. 

 

RETOURNEREN:

Zorg dat je altijd ons retourformulier toevoegt aan de retourbestelling!

Ik wil graag mijn bestelling omruilen:

Je mag je online bestelling omruilen in de winkel (Binnen 14 dagen). Woon je niet in de buurt? Dan raden wij aan om de juiste maat alvast online te bestellen. De maat die je retour stuurt wordt binnen 5 werkdagen na ontvangst verwerkt. En hier krijg je de kosten van het item dan ook binnen 5 werkdagen na ontvangst teruggestort. 

Hoe kan ik mijn bestelling retourneren?

Je kunt je bestelling retourneren in onze winkel in Venlo. Of stuur je pakketje retour naar:

Annamoon

Jodenstraat 53 

5911HJ VENLO

Bewaar altijd je verzendbewijs! Retourzendingen zijn voor eigen risico. De retourkosten zijn voor jezelf. Bekijk voor verzending onze bestelvoorwaarden. Zorg dus o.a.. dat alles nog in originele staat is, er geen vlekken op zitten, niet gedragen is (Alleen gepast), de kleding niet ruiken naar een bepaalde geur. En de kaartjes er nog aanzitten en/of eventuele originele verpakkingen. 

Ook sale items nemen wij NIET retour! 

Wegens hygiëne is het helaas NIET mogelijk om oorbellen te retourneren.

Klopt er iets niet aan je bestelling ? Neem dan binnen 48 uur na ontvangst contact met ons op. 

Wanneer dit niet gebeurt gaat het pakketje weer retour en zijn ook deze kosten voor jezelf. LET OP! Wanneer je een bestelling plaatst op onze webshop. Ga je akkoord met ons beleid. 

Retourneren binnen 14 dagen!